avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sanctiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sanctiune

Un angajat poate fi sanctionat disciplinar sau evaluat anual in functie de neexecutarea sau executarea gresita a unor atributiuni care nu sunt inscrise in fisa postului si nici in criteriile de evaluare? Poate doar incluse in mentiunea din fisa postului- ""executa alte atributiuni trasate de sefi.""
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 3 August 2016
goplanet a scris:

... Poate doar incluse in mentiunea din fisa postului- ""executa alte atributiuni trasate de sefi.""

Daca are asa ceva mentionat in fisa postului poate fi sanctionat ... De altfel, aceste atributiuni sunt trasate scris sau verbal ?
Verbal, daca erau dispozitii scrise este clar ca trebuie urmate.
Si in cazul dispozitiilor verbale se poate angaja raspunderea salariatului ... inca este ceva mai complex.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcini de serviciu,fisa postului. Mircic Mircic Buna seara. Ordinele pe care le primesc de la seful meu,respectiv sarcinile de serviciu care-mi sunt trasate nu trebuie sa fie in conformitate cu ATRIBUTIILE ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala personal externalizat/extern alexvoicu alexvoicu Buna ziua In prezent fac parte din categoria personalului externalizat fiind angajat la compania \"W\" si pus la dispozitia companiei \"A\". Singurul contract ... (vezi toată discuția)
Clauze fisa post ametist ametist Din cate stiu eu, nu este legal sa specfici in fisa de post a unui angajat la capitolul sarcini de serviciu fraza \" indeplineste orice alte atributii si ... (vezi toată discuția)