avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare in grad de handicap

Buna ziua,

Un vecin are urmaroarele diagnostice:

1. scolioza lombara gr II
2. coxartoroza bilaterala
3. sacroileita bilaterala
4. artroplastie totala genunchi stang
5. gonartroza dreapta secundara
6.hta
7.bcid
8.ivs II hyha

Intrebarea este: se incadreaza la indemnizatie de handicap ?
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2016
cristinaelena23, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:17, 25 Iulie 2016
Numai comisia medicala de expertiza medicala persoane cu handicap este autorizata si competenta sa analizeze documentele care atesta anumite afectiuni,sa dispuna eventuale investigatii suplimentare,astfel incat la final sa poata dispune eliberarea de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
Pentru expertiza ,estre necesar intocmirea de dosar cu toate documentele care atesta afectiunile de care sufera persoana,programare la comisia de expertiza medicala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de handicap dodorel62 dodorel62 Eu am boala profesionala ( Pneumoconioza minerului la carbune , gonartroza bilaterala drapta si stanga, discopatie lombara , adenom de prostata ) si am depus ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap armo armo va rog sa-mi spuneti daca diagnosticul: -dementa mixta vasculara si senila -SD pseudobulbar cu deteriorare cognitiva severa HTA st ii -hipoacuzie severa ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)