avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap

Eu am boala profesionala ( Pneumoconioza minerului la carbune , gonartroza bilaterala drapta si stanga, discopatie lombara , adenom de prostata ) si am depus CEREREA pentru expertizarea medicala a capacitatii de munca , unde mi sa trecut si gradul de deficienta , acesta fiind de 57 % reducere capacitate de munca ( deficienta medie ), iar pentru asta in baza legii am luat si salariile pentru afectarea integritatii .
Intrebarea mea este :
1. Daca am aceste documente pot iobtine un certificat de handicap pentru bolile mai sus mentionate ?
2. Cum pot sa obtin acest certificat si ce acte i-mi sunt necesare ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:38, 27 Noiembrie 2015
Depuneti cerere de expertiza medicala la comisia de expertiza medicala persoane cu handicap din cadrul primariei locale
Pentru comisia medicala sunt necesare intocmirea unui dosar care sa contina toate documentele care atesta afectiunile de care suferiti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap cristinaelena23 cristinaelena23 Buna ziua, Un vecin are urmaroarele diagnostice: 1. scolioza lombara gr II 2. coxartoroza bilaterala 3. sacroileita bilaterala 4. artroplastie totala ... (vezi toată discuția)
Hidronefroza congenitala - incadrare in grad de handicap stefan2012 stefan2012 am un baiat de 7 ani si acuma o luna a fost diagnosticat cu hidronefroza stanga grad 4,rinivhi drept hipertrofiat compensator,hipetrofie ponderala ... (vezi toată discuția)
Boli cu handicap trandanus trandanus buna ziua. am fost diagnosticat cu neoplasm de prostata , scor Gleason 6(3B+3B) ,s-a practicat orhiectomie bilaterala , urmez tratament hormonal si as dori sa ... (vezi toată discuția)