avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Boli cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Boli cu handicap

buna ziua. am fost diagnosticat cu neoplasm de prostata , scor Gleason 6(3B+3B) ,s-a practicat orhiectomie bilaterala , urmez tratament hormonal si as dori sa stiu daca aceasta boala se incadreaza in grad de handicap. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trandanus , utilizator 19:55, 23 Octombrie 2014
Numai comisia medicala de exepertiza medicala persoane cu handicap detine autoritatea si competenta sa verifice documentele medicale ,eventual sa dispuna investigatii suplimentare pentru a constata starea actuala a afectiunii si in final poate decide eliberare decizie/
certificat de incadrare in grad de handicap
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! incadrare in grad de handicap ghizelapataki ghizelapataki In anul 2000 am fost diagnosticata cu neoplasm mamar. Diagnostic tumoara mamara mstg chimiotratata T4N1,operata mastectomie radicala modificata ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap idoinai idoinai Buna ziua! Sunt in situatia de a merge curand la Comisia de expertiza pentru persoane cu handicap,pentru revizuirea periodica. Si acum incepe povestea.In ... (vezi toată discuția)
Epilepsie PetroCatu PetroCatu Buna ziua!!As dori sa stiu daca fetita mea in varsta de 17 ani poate beneficia de vreo indemnizatie ,deoarece este diagnosticata din 2015 cu epilepsie ... (vezi toată discuția)