avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Epilepsie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Epilepsie

Buna ziua!!As dori sa stiu daca fetita mea in varsta de 17 ani poate beneficia de vreo indemnizatie ,deoarece este diagnosticata din 2015 cu epilepsie mioclonica juvenila...a facut tratament cu Depakine 300mg iar acu pt ca ia fost afectat pancreasul continua tratament cu Levetiracetam....va multumesc!
Cel mai recent răspuns: PetroCatu , utilizator 15:17, 17 Iulie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai comisia medicala de expertiza persoane cu handicap este autorizata si competenta sa verifice documentele medicale care atesta o anumita afectiune,ebentual poate dispune investigatii suplimentare pentru evidentiere faza/grad afectiune si in final poate dispune eliberarea de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap
Solicitati oficial expertiza medicala la comisia medicala locala,intocmiti dosarul medical
Succes !
Va multumesc!!Multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Epilepsia este un handicap? Magdallenne Magdallenne Buna ziua! Mă numesc Ana și as dori sa știu dacă epilepsia este un handicap. Am o fetiță de 5 anișori și de anul trecut a fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Epilepsia anca7413 anca7413 cei ce au un certificat de handicap acentuat pot lucra fara sa-si piarda indemnizatia? cei cu epilepsie in ce domenii pot lucra? (vezi toată discuția)
Daca ma inscriu intr-un grad de handicap cu diagnosticul meu ? nicoleta53 nicoleta53 Am diagnosticul : polineuropatie senzitivo-motorie axonala cronica severa ( genetica, Charcot- Marie tip.II ), diagnostic pus in Spit.Elias in iulie 2013. ... (vezi toată discuția)