avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxare profesiune liberala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxare profesiune liberala

Sunt pensionar dar si angajat al unei societati comerciale si in timpul liber desfasor o profesiune liberala. vreau sa stiu ce taxe si contributii trebuie sa achit la fisc.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Profesii liberale-taxe,contributii radubr radubr Sunt in pensie pentru limita de varsta dar si angajat. Doresc sa profesez in timpul liber ca diriginte de santier, aceasta fiind o profesie liberala. Ce taxe ... (vezi toată discuția)
Impozit,cas,cass ionelazibi_94 ionelazibi_94 buna seara doresc si eu sa ma lamuriti asupra unor probleme.in primul rand as dori sa stiu ce taxe datorez anul acesta fiscului din cedarea folosintei ... (vezi toată discuția)
Inregistrare profesie liberala? sovid sovid Buna ziua, Zilele trecute puneam o intrebare in legatura cu sediul pfa. Acum insa cautand pe net mai multe informatii aflu ca profesiile liberale(sunt ... (vezi toată discuția)