avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini dubiosi.cum ma apar?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini dubiosi.cum ma apar?

De curand avem confirmarea ca vecinul cu care avem perete comun are firma de videochat. Cu el locuiesc 2-3 fete care toata noaptea urla si incearca sa fie "senzuale" in camere. Desi i-am atentionat ca in mijlocul noptii se aud zgomote, fetele continua degajate sa isi faca treaba. A devenit un stres psihic lasatul serii pt ca stim ca urmeaza iarasi o noapte alba. Desi au avut o tentativa de a izola fonic, se aude si din baie.
Mentionez ca liderul afacerii are asociati interlopi , stie ca suntem singurii vecini care auzim urletele si de aceea suntem ingroziti sa apelam la 112 de teama ca sunt razbunatori pe propria noastra familie.
Totodata mentionez ca asteptam un copil si noptile nedormite imi pot afecta sanatatea.
Ce putem face sa ne regasim linistea (in afara de a vinde locuinta) ? Cum ne putem apara?
Incercați varanta cu președintele de bloc să păstreze anonimatul și să le aducă la cunoștință că deranjează locatarii pe timpul nopții și dacă vor mai fi plangeri va fi chemată Poliția .
Ap. cu pricina are vecini și pe orizontală și pe verticală ?
Intrebati presedintele Asociatiei si daca vecinul a cerut aprobarea Asociatiei pentru a deschide un punct de lucru in apartament.
Legal trebuia sa va intrebe si pe dumneavoastra daca sunteti de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini sfidatori care sicaneaza prin perete. Contin Contin Locuiesc intr-un apartament decomandat, iar peretele livingului e la comun cu cel al vecinilor de alaturi. Orice zgomot minor se aude perfect de o parte si de ... (vezi toată discuția)
Litigiu liniste bloc ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! As vrea sa stiu ce sanse am in caz ca ajung la situatia unui litigiu cu vecinii de deasupra in problema galagiei pe care o fac. Am mai expus pe ... (vezi toată discuția)
Actionarea in judecata a vecinilor de bloc algostefan algostefan Buna seara, Ma gandesc sa dau in judecata vecinii de bloc care locuiesc deasupra mea, pentru ca nu imi dau de ales practic. De ani de zile imi perturba ... (vezi toată discuția)