avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... 'Perchezitie la intrarea in centrul comercial '
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

'Perchezitie la intrarea in centrul comercial '

Am vazut angajati la intrarea unui aqua park cum cautau in bagajele clientilor la intrare. Regulamentul spune ca nu este permis accesul cu alimente din afara parcului ( ei au o autoservire cu 10 produse 2 tipuri de apa si 3 de sucuri ) , dar nu spune ce de intampla daca intrii.
In baza carei legi au ei acest drept ? Am citit ca aceste perchezitii pot fi facute doar de politist procuror , oricum persoana abilitata , nu salvamar ca in cazul acesta.
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 01:00, 11 August 2016
Nu este legal. Sesizați A.N.P.C., aici: [ link extern ]
apoi așteptați 45 de zile pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)
Obligat sa cumperi sucul,pop cornul,etc. din cinema city? NubreeD NubreeD Buna seara, De multe ori am avut discutii neplacute cu stewarzii care rup biletele la Cinema City.Dupa spusele lor este INTERZIS sa vii cu produse ( ... (vezi toată discuția)
Verificare rucsac mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Vad ca in anumite supermarket-uri din Romania exista o practica care nu mi se pare a fi cu totul legala. Sa zicem ca intri in supermarket, ... (vezi toată discuția)