avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Contract prestari servicii intre rude
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Contract prestari servicii intre rude

Buna ziua.

Am obtinut un grant de la stat (eu fiind srl) insa mi s-a acordat doar un sfert din valoarea solicitata.

As putea face proiectul lucrand cu firma tatalui meu (if), cu care as face un contract de prestari servicii. Evident, pretul ar fi mai mic decat pe piata, asa incat sa ma incadrez in finantare.

E in regula? intampina ceva probleme?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism incomplet amortizat habaramihaela habaramihaela vreau sa vand un autoturism cu suma de 5000 lei pentru ca motorul nu mai functioneaza. Este amortizat doar 112000. valoarea cu care l-am achizitionat este de ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fonduri pentru investitii? nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.in ce mod o idee de afacere poate fi pusa in practica cu ajutorul unui fond de investiti?sau mai explicit,exista si alte moduri ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! un ong primeste in baza unui proiect fonduri pentru ... claudiola claudiola Buna ziua! Un Ong primeste in baza unui proiect fonduri pentru a ajuta membrii comunitatii sa isi infiinteze diferite forme de organizare (srl, pfa, ii. ... (vezi toată discuția)