avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare contravaloare proteza dentare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare contravaloare proteza dentare

Eu nu lucrez soțul angajat ministerul justiției ANP conform legii 293/2004modificata conform cu hotărârea 846/2014si a contract cadru funcționare public cu statut special am înțeles că se poate face decont pe lucrarea dentare făcută mie sotiei sau cel puțin așa am citit eu în lege.debla servici de la el nu s-au spus că nu am dreptul.va rog să îmi spuneți și mie care sunt termenii legali în această problemă?Am sau nu dreptul la decont cheltuieli?

Alte discuții în legătură

Decont chirie anl loredana-g loredana-g Buna ziua. Locuiesc de 5 ani intr-un apartament Anl cu contract de inchiriere. Am facut cere la mine la servici pt decont deoarece lucrez in sistemul ... (vezi toată discuția)
Demisie si termen preaviz camelia_cazan77 camelia_cazan77 Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar de 6 ani, in momentul de fata fiind plecat din ... (vezi toată discuția)
Deces cadru anp Pienaar77 Pienaar77 Buna seara! Vreau sa va solicit cu o problema legata de faptul ca tatal meu, fiind cadru activ in ANP, a decedat in anul 2015, avand o vechime de aproximativ ... (vezi toată discuția)