avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... decont chirie Anl
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

decont chirie Anl

Buna ziua. Locuiesc de 5 ani intr-un apartament Anl cu contract de inchiriere. Am facut cere la mine la servici pt decont deoarece lucrez in sistemul penitenciar unde prin legea functionarului public cu statut privat am dreptul la decont. Insa legea e interpretabila si decontul nu se poate efectua pe motiv ca mi s-a atribuit locuinta si ca apartine primariei. Legea este 293/2004 ...legea privind statutul functionarului din ANP.
Am stat toti acesti 5 ani in chirie aivi deoarece chiris era mica si locuinta aproape de scoala, insa acum chiria aprospe s-a triplat. Ce ma sfatuiti.....?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:43, 23 Ianuarie 2017
Politistilor li se deconteaza aceste chiltuieli. Nu conteaza ca e ANL sau inchiriere prin ANAF. Faceti o cerere la seful de unitate, in 30 de zile trebuie sa va raspunda, dupa care va adresati Directiei si tot asa pana la minister.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la un raspuns a unei cereri/petitie adresata angajatorului catalina.p catalina.p Sunt functionar public cu statut special la o unitate a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si mi se aplica legea Nr. 293 din 28 iunie 2004 privind ... (vezi toată discuția)
Demisie si termen preaviz camelia_cazan77 camelia_cazan77 Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat in urmatoarea situatie: sotul meu lucreaza in sistemul penitenciar de 6 ani, in momentul de fata fiind plecat din ... (vezi toată discuția)
Incadrare compensatie chirie iulian1986 iulian1986 Buna ziua. Din anul 2010 activez ca functionar public cu statut special. Va rog sa imi spuneti, daca as putea beneficia de compensatie de chirie, in ... (vezi toată discuția)