avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Transfer datorie de pe pers fizica pe persoana juridica
Discuție deschisă în Executare silită

Transfer datorie de pe pers fizica pe persoana juridica

Buna ziua. Intampin urmatoarea nedumerire:
Sunt in proces de executarea silita din cauza neplatii integrale a unui credit bancar de nevoi personale luat pe persoana fizica si s-a ajuns sa am poprire pe conturile bancare. Urmeaza sa-mi constitui un srl si sa inchei o colaborare cu o firma de intermedieri imobiliare si sa vand pt aceasta(si pt mine).
Comisioanele urmeaza sa-mi fie virate in contul firmei pe care o voi avea. Intrebarea este previzibila:.. veniturile din contul pj vor fi poprite cu acei 33%?
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2016
Eugen98, utilizator
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 16:10, 27 Iulie 2016
nu, persoana juridica nu este una si aceeasi cu persoana fizica sunt patrimonii distincte chiar daca sunteti asociat unic si administrator la acel SRL.
Va multumesc mult! O zi buna in continuare!
Dar, pot fi executate silit părțile sociale sau ceea ce s-ar cuveni asociatului prin lichidare, adică totul, dacă sunteți asociat unic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- asociat unic- se poate executa silit pentru o datorie asociat? andreistan andreistan Buna ziua, O persoana fizica este asociat unic la un SRL. Persoana imi datoreaza niste bani, avem contract notarial de imprumut. [b]Pot sa ii iau ... (vezi toată discuția)
Cass dividende poprite marcelescu marcelescu Buna ziua, In cazul in care o persoana fizica este executata silit dar este si unic asociat in cadrul unui SRL atunci se vor popri dividendele incasate de ... (vezi toată discuția)
Poprire transferabila in functie de administrator destela destela O poprire de cont, exclusiv pe persoana fizica, se poate extinde la un srl daca administratorul are respectiva poprire pe pers. fizica? De asemenea, se poate ... (vezi toată discuția)