avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren drept de folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren drept de folosinta

Buna ziua, tatal meu are 361mp teren proprietate personala, 100mp teren care sunt pe numele unei societati care a fost radiata pentru nemajorare capital social in anul 2002 dar la care apar 6 asociati desi acestia au iesit din firma prin anul 1995 numai ca la registrul comertului nu s.a inregistrat acest lucru, pentru acesti 100 mp. tata plateste impozit de peste 10 ani , si mai are in curte 400mp teren de la primarie cu drept de folosinta, pentru care plateste impozit de peste 10 ani...tata a decedat acum 2 luni si am nelamuriri, daca in anexa 24 pentru deschiderea procedurii succesorale pot trece toata suprafata de teren 861 mp, daca dreptul de folosinta a unui teren se mosteneste sau ce demersuri trebuie sa fac pentru a intra in posesia acestuia sau sa am dreptul sa il folosesc in continuare...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:50, 26 Iulie 2016
Nu puteti trece terenurile direct in certificate, pe cele doua care nu au fost in proprietatea tatalui ...
Dreptul de folosinta nu se mosteneste.
Buna ziua,
Nu se mosteneste dreptul de folosinta.
Va trebui sa mergeti la primarie, sa formulati cerere si sa vi se atribuie in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren fara acte lauryss lauryss daca Xsi Ysunt titulari de rol ai unui teren,asta inseamna ca ei pot fi si proprietari ai aceluiasi teren? (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu (decedat in 2013) a construit o casa in ... km km Reconstituire drept proprietate teren. Buna ziua, Tatal meu (decedat in 2013) a construit o casa in 1946, cu autorizatie de construire, pe un teren dat de ... (vezi toată discuția)
Legea 58/1974 clementzzamf clementzzamf Tatal meu prin certificatul de mostenitor a dobandit prin certificatul de mostenitor un imobil din Bucuresti si terenul aferent conform legii sistematizarii ... (vezi toată discuția)