avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

Buna ziua
Fiica si ginerele meu au lucrat cu contract de munca in insula Guersney timp de 3 ani.Anul trecut in luna mai au revenit in tara , ginerele angajandu-se pri iulie,iar fiica mea a nascut in septembrie.
Poate beneficia unul din ei de concediu si indemnizatie crestere copil?
Cu stima
Ilie Arghir
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:29, 26 Iulie 2016
Daca Insula Guersney nu face parte din UE sau din Spatiul European nu poate nici unul din ei sa beneficieze de CCC si indemnziatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare somaj arghir ilie arghir ilie Buna ziua Fiica mea a terminat facultatea in 2011.Din iulie 2012 pana in mai 2015 a lucrat in Guersney(canalul Manecii) dupa care a revenit in tara , nascand ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil mihaela david mihaela david buna ziua! am revenit in tara definitiv dupa 10 ani de stat in Olanda.aici am nascut un copil care in momentul de fata are 10 luni, si am lucrat pana in ... (vezi toată discuția)
Bună - concediu de crestere copil Andr09 Andr09 Sunt însărcinată în prima lună și vream sa știu dacă beneficiez de concediu de maternitate,am avut o Intreprindere individuală pana în septembrie ... (vezi toată discuția)