avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procente pe chitanta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procente pe chitanta

Este mai mult o curiozitate.

Am primit de curand o chitanta in care submultiplii sunt trecuti in procen. Sunt curios cat de normal este acest lucru, este prima data cand asa ceva.

Este suma de 150,09 care este trecuta ca "o suta cinci zeci de lei si 09%".

Se procedeaza asa?

Iar 09% in lei nici macar nu reprezinta 9 bani, reprezinta noua parti dintr-un ban, adica 0.9bani sau 0.009lei.

Alte discuții în legătură

Avocat fara interes latifa latifa Buna ziua, Poate este cineva care ma poate ajuta cu ceeace urmeaza, Sunt in divort de sotul meu dar din pacate am dat peste un avocat care la inceput mi-a ... (vezi toată discuția)
Plata datoriilor si penalitatilor catre asociatiile de proprietari elenashine elenashine Buna ziua, va rog frumos, daca ma puteti ajuta, am urmatoarea problema: am datorii catre asociatia de proprietari, in cuantum de 1600 lei si penalitati de ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere olyvyu olyvyu Buna seara! As dori sa stiu daca este legal ca o asociatie de locatari sa incaseze o anumita suma de bani, reprezentand plata unei parti a restantelor la ... (vezi toată discuția)