avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Procura
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Procura

Buna ziua
Tatal meu este in germania si cand a plecat a uitat sa imi faca procura dar in germania este si sora mea sar putea face sa o lase pe ia sa semneze ii locul lui sau sa faca de acolo procura si mama sa o semneze in romania
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 07:08, 27 Iulie 2016
Buna dimineata,

Nu prea se intelege la ce va referiti exact, dar in mare ideea e ca sea poate procura pentru a imputernici o persoana sa faca, in numele altei persoane (ma refer in special la semnat acte). Cu respectarea unor formalitati in Germania si in Romania, tatal dvs poate imputernici alta persoana sa il reprezinte.

Daca oferiti ceva detalii probabil veti primi un raspuns mai amanuntit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire disputata kubolens kubolens Buna ziua, O doamna care este cetatean american, dar nascuta in Romania, din parinti romani ma roaga sa o ajut in urmatoarea speta: tatal dumneaei a decedat ... (vezi toată discuția)
Achizitie auto din germania pentru fundatie asaveid asaveid O fundatie doreste sa achizitioneze o masina accesibilizata pentru persoane cu dizabilitati din Germania. Cum poate legal, sa imputerniceasca o persoana care ... (vezi toată discuția)
Retragere din dezbaterea succesiunii userabc1 userabc1 Buna ziua! Bunica din partea mamei a murit in urma cu 3 ani, iar mama in urma cu 2 ani. Rudele din partea mamei doresc sa faca succesiunea acum, pentru ca ... (vezi toată discuția)