avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... documente necesare pentru intrare in concediul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

documente necesare pentru intrare in concediul de maternitate

Buna ziua,

Care este procedura pentru intrarea in concediul de maternitate? Ce documente trebuiesc depuse si unde?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:58, 28 Decembrie 2018
Imi cer scuze pt deranj...sunt însărcinată în luna a 7-a si as vrea sa stiu... daca doctorul de familie mi-a spus că intru in concediu de maternitate pe data de 10 ianuarie...exista vreo problemă pt faptul că nu duc foaia de concediu pana in data de 5 a lunii ci pe data de 10???
Concediul medical aferent lunii ianuarie 2019 il puteti depune la angajator pana pe data de 05.02.2019.
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal crysstyle crysstyle La cate saptamani de sarcina pot intra in concediu prenatal? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si de maternitate gabriela89darius gabriela89darius BUNA ZIUA! IN AUGUST URMEAZA SA NASC. SUNT ANGAJATA, DAR NU AM SA INTRU EU IN CONCEDIU DE CRESTERE A COPILULUI, CI SOTUL MEU, PENTRU CA EU NU AM 12 LUNI IN ... (vezi toată discuția)
Contributii concediu prenatal si postnatal rominaduca rominaduca Buna, Sunt insarcinata si am 31 de saptamani si conform legislatiei pot sa intru in concediu prenatal de 63 zile incepand cu sap. viit., iar dupa nastere la ... (vezi toată discuția)