avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rudenii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rudenii

Am retras bani de pe cardul soacrei mele! Cardul fiind dat de ea mie sa il inmanez sotului meu! Eu inainte de al inmana am retras o suma si nu am zis la nimeni!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:37, 27 Iulie 2016
Înțeleg că vă temeți de repercursiuni, sau care este problema dvs.? Poate ar fi bine să-i spuneți soțului dvs. despre retragerea banilor, apoi găsiți împreună o soluție.
Nu este o problema, dar trebuie rezlovata in familie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut privat covmed covmed Buna ziua, in urma cu 4 ani am imprumutat spre folosinta un card de credit bancar unei familii de prieteni aflati intr-un mare impas financiar. am intocmit ... (vezi toată discuția)
Fraudare card debit DenisaEnache89 DenisaEnache89 Buna ziua Va solicit ajutorul in solutionarea unei probleme. Incepand cu vineri, 8 ianuarie, ora 18:00 s-au efectuat plati la POS in Los Angeles din contul ... (vezi toată discuția)
Se pot ceda drepturile la casa ? jorjet99 jorjet99 buna ziua Eu si familia mea locuim impreuna cu soacra, in casa acesteia. fratele sotului meu si-a cumparat o casa si locuieste separat de foarte multi ani, ... (vezi toată discuția)