avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Invitatie Viza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Invitatie Viza

**Buna Ziua. am si eu o mica mare problema cum zice romanu' .. am vrust sa fac o invitatie pentru viza pentru prietena mea din Filipine. problema vine ca asta este a-2-a oare cand o fac. prima data a fost fara succes.. pentru ca am facut-o pe numele lu Varamiu'.. cei de acolo de la imigrari sunt foarte sensibili impotriva traficului de persoane. acum insa am intampinat o alta problema. am vrut sa o fac pe Numele meu la notar insa mi-a cerut bine-nteles. Contractul casei.. sau de resedinta. bun asta stiam dinainte.. contractul fiind pe numele Tatalui "ne-legitim" tin sa precizez.. si am vrut sa fac invitatia pe numele meu. ca sa nu mai isc probleme acolo la imigrari la ea. insa nu s-a putut.. si totusi am facut-o pe numele tatalui.. insa acum stau si ma gandesc.. daca iar patesc si o dau in bara.. bani cheltuiti si mult timp.. cum sa fac cel mai bine?
Cel mai recent răspuns: Iulian250 , utilizator 10:53, 6 Martie 2024
Dvs. aveti domiciliul la tatal vitreg? daca da atunci tatal da o declaratie la notar de primire in spatiu.
si Notarul de ce nu mi-a spus cand am intrebat-o ""De ce doamna nu se poate facuta pe numele meu?"" si apropo.. eu sunt trecut in spatiu locuind aici din 2004
Dvs. nefiind proprietar nu puteti da declaratie de primire in spatiu. Asta nu o impiedica pe d-soara sa declare ca vine in vizita la dvs.
ufff.. si acolo de ce o intreaba clar ""cine te invita?"" pe mine asta ma sperie.. ca taicamiu e cel care o invita "o ia in spatiu" iar ea defapt are treaba cu mine.. ei asta o sa ne intrebe.. ce legatura are ea cu taicamiu' ... stiu au niste Legii uff.. regulile astea stricte ca sa impiedice traficul de persoane.. au nevoie sa vada ca ea are o legatura cu persoana care o invita.. un istoric.. mesaje etc.. si taicamiu si engleza.. ce vreau eu defapt e sa nu-i spuna ca nu poate pleca din cauza la o chestie care... e atat de aiurea
Sunt de parere sa mergeti pe adevar. Doar nu o sa o creada nimeni ca ar putea avea relatii de prietenie cu tatal dvs. Sa fim seriosi, adevarul este calea cea mai simpla.

Alte discuții în legătură

Viza ro pentru cetatean filipinez george_s george_s Buna, as dori sa intreb daca stie cineva cum se poate obtine mai usor o viza de romania pt. un cetatean filipinez? In cazul meu e vorba de prietena mea, ... (vezi toată discuția)
Buna - venire în românia filipineză cu copil făcut cu un cetățean român blyly blyly am o simpla intrebare .. sotul meu sa combinat cu o filipinez. si are un copil . cum poate sa oa duca in romania .. find castaorit legal cu acte in tara (vezi toată discuția)
Viza in romania pentru un cetatean filipinez BogdanMMM BogdanMMM Salut , am o situatie putin complicata , vreau sa ma casatoresc cu o filipineza si nu stiu cum sa procedez , eu lucrez in Danemarca dupa casatorie nu ... (vezi toată discuția)