avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viza RO pentru cetatean filipinez
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viza RO pentru cetatean filipinez

Buna, as dori sa intreb daca stie cineva cum se poate obtine mai usor o viza de romania pt. un cetatean filipinez? In cazul meu e vorba de prietena mea, posibil viitoare sotie, pe care doresc sa o invit aici sa stea cu mine ceva timp, de preferinta cat mai mult. Are 22 de ani, a terminat liceul si a lucrat diferite joburi mici pe acolo, vorbeste engleza. Spun amanuntele astea in caz ca ajuta... Acum eu nu stiu ce fel de viza are mai mari sanse sa primeasca.....sa o invit eu personal? Sau cum? Exista posibilitatea vizei de logodna, asa cum e si in USA? Va rog, orice sugestie e bine primita....va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:34, 9 Mai 2010
ar trebui sa consultati site-ul politiadefrontiera punct ro si cel al mae punct ro pentru a vedea lista de documente care va sunt necesare pentru invitatie. Ar fi utila si o vizita din partea prietenei la consulatul roman din filipine unde se va informa exact ce acte ii sunt necesare iar dupa aceea decideti care este varianta mai simpla.
Mai exista si site-ul Oficiului Roman pt Imigrari: www.ori.mai.gov.ro

Deocamdata puteti sa ii faceti o chemare, si apoi vedeti cum prelungiti viza, dupa ce vine in Ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere viza reintregirea familiei ruxandra1 ruxandra1 buna seara,as dorii daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva,in legatura cu respingerea vizei de reantregirea familiei a sotului meu.sunt casatorita cu ... (vezi toată discuția)
Viza in romania serady serady Buna ziua, As dorii sa stiu cum pot sa obtin o viza in Romania pentru un termen de 3 luni pentru o persoana rezidenta in China! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)