avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna - venire în România filipineză cu copil făcut ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna - venire în România filipineză cu copil făcut cu un cetățean român

am o simpla intrebare .. sotul meu sa combinat cu o filipinez. si are un copil . cum poate sa oa duca in romania .. find castaorit legal cu acte in tara
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 08:14, 8 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presupun ca doamna poate intra in Romania, evident nu ca sotie a unui barbat aflat deja intr-o alta casatorie valabila, poate in vizita la un prieten de la care are invitatie, nu stiu ce ar avea nevoie in tara de origine pentru a obtine viza de intrare. Sunteti atat de calma avand in vedere situatia ca nu imi dau seama ce informatie v-ar fi de folos de fapt
Sa mearga la ambasada filipineza.
Depinde cum poate iesi din Filipine.
Ii va trebui si viza pentru Romania.
buna nu prea am detaliat totul.. sotul meu a plecat la munca in filipine cu contract de munca.. el in contract specifa ca nu are voie sa paraseasca,, santierul.. nu stiu cum de a putu pleca si sa aiba o relatie cu o femei de acolo, acum am auzit ca o aduce in tara ca ia facut acte la femei filipineza si la copil .. eu sant casatorita legal cu el si am un copil de 22 de ani .
nu stiu ce fel de viza.. are ca am intels ca vine in romania ..
Nu puteti interzice dvs accesul filipinezei in Romania (alegerea imi pare cel putin ciudata, dar sunt femeie, n-am cum sa inteleg). Daca exista, aceasta a doua casatorie este nula de drept, nu stiu cu ce va ajuta lucrul acesta. Nu aveti dreptul sa contestati paternitatea copilului rezultat. Exista evident si obligatia legala de intretinere a tatalui fata de acest copil si dreptul la mostenirea dupa tata a copilului, asta s-ar putea sa va afecteze direct. Daca va hotarati sa actionati in vreun mod, va stau la dispozitie cu info necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sunt casatorit cu un cetatean de origine filipineza, ... AndreiDeva17 AndreiDeva17 Buna ziua, Daca sunt casatorit cu un cetatean de origine Filipineza, iar noi locuim in UK(drept de sedere BRP Resident Permit Card-Family Visa), as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ca sa pot calatori cu sotia filipineza in anglia? mariio86 mariio86 Sunt casatorit de aproape 5 ani cu o filipineza ,casatoria a avut loc in Cipru la biserica, ii trebuie viza? ce acte trebuie sa ii fac? (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)