am o simpla intrebare .. sotul meu sa combinat cu o filipinez. si are un copil . cum poate sa oa duca in romania .. find castaorit legal cu acte in tara
CaraD
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Presupun ca doamna poate intra in Romania, evident nu ca sotie a unui barbat aflat deja intr-o alta casatorie valabila, poate in vizita la un prieten de la care are invitatie, nu stiu ce ar avea nevoie in tara de origine pentru a obtine viza de intrare. Sunteti atat de calma avand in vedere situatia ca nu imi dau seama ce informatie v-ar fi de folos de fapt
buna nu prea am detaliat totul.. sotul meu a plecat la munca in filipine cu contract de munca.. el in contract specifa ca nu are voie sa paraseasca,, santierul.. nu stiu cum de a putu pleca si sa aiba o relatie cu o femei de acolo, acum am auzit ca o aduce in tara ca ia facut acte la femei filipineza si la copil .. eu sant casatorita legal cu el si am un copil de 22 de ani .
Nu puteti interzice dvs accesul filipinezei in Romania (alegerea imi pare cel putin ciudata, dar sunt femeie, n-am cum sa inteleg). Daca exista, aceasta a doua casatorie este nula de drept, nu stiu cu ce va ajuta lucrul acesta. Nu aveti dreptul sa contestati paternitatea copilului rezultat. Exista evident si obligatia legala de intretinere a tatalui fata de acest copil si dreptul la mostenirea dupa tata a copilului, asta s-ar putea sa va afecteze direct. Daca va hotarati sa actionati in vreun mod, va stau la dispozitie cu info necesare.