Buna ziua,
locuiesc intr-o casa tip vagon, impartita in doua cu teren aferent, impartit si el si delimitat cu gard. Vecinul, ce initial mi-a spus ca o sa schimbe tabla, executa lucrari de extindere (incapere noua) si de modificare (inaltare) a acoperisului. Lucrarea la acoperis ma afecteaza si pe mine din cauza scurgerii apelor pluviale, dar mai ales, datorita faptului ca intre noi exista un perete de paianta. Mi-e teama ca o sa afecteze structura de rezistenta.
Nu am dat nici-un acord, pentru ca nici nu mi-a cerut. In schimb, spune ca are AC.
Am cautat la primarie, pe site, nu am gasit. Nu are nici panou de informare. Dar .... are naş ... ruda cu ...primarul!
Va rog, dati-mi o idee, ce pot face,dincolo de primarie?
Deasemeni panoul lui electric se afla pe propietatea mea. Il pot obliga sa mute acest panou?
Multumesc!
Aveti dreptul sa solicitati relatii la serviciul urbanism din primarie care poate certifica daca exista sau nu proiect de constructie ,daca s-a solicitat si eliberat autorizatie de constructie si certificat de urbanism
Modificarile precizate de dv,nu pot fi legal executate fara acordul dv-avand in vedere ca este imobil utilizat de mai multi coproprietari