avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... stabilire pret teren extravilan pasune
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

stabilire pret teren extravilan pasune

buna ziua ,
doresc sa particip la o licitatie unde se adjudeca un teren extravilan comuna-pasune,cu pret valoare de piata de 320000 euro/ha ;banuiesc ca aceasta valoare este stabilita in baza unei expertize ,este aceasta un secret sau pot avea acces la aceste documente?,ce foruri reglementeaza o astfel de anomalie ,?
va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:24, 28 Iulie 2016
Buna ziua,
Pretul de 32 euro/mp este stabilit pentru terenutri intravilane in orasele mici.
Cine a stabilit pretul?
Probabil primarul si consilierii pentru a atribui terenul cuiva anume.
Greu de crezut ca s-a efectuat o expertiza. Daca doriti o expertiza pentru evaluarea pasunii, o puteti cere, dar nu este obligatoriu sa se accepte si nici sa se astepte cu licitatia pana se efectueaza aceasta expertiza.
Participarea la licitatie nu este obligatorie. Participantul accepta conditiile puse de organizatorul licitatiei si participa daca este interesat. Probabil ca este vorba de pretul stabilit pentru pornirea licitatiei. Valoarea de adjudecare poate fi mai mare sau chiar mai mica daca initial nu plateste nimeni pretul de pornire si este necesar sa se organizeze si alte sesiuni de licitatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare - pret adjudecat mai mic decat pretul de incepere licitatie Florin-Marius Florin-Marius Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Imobilul meu a fost scos la licitatie a 3-a oara la 50% din pretul de pornire al primei licitatii. ... (vezi toată discuția)
Licitatie concesiune teren de la primarie dia_8 dia_8 Subiectul e urmatorul: S-a dat anuntul pentru licitatie, s-a intocmit caietul de sarcini, dar s-a GRESIT redeventa, trecandu-se o suma exagerat de mare (0,5 ... (vezi toată discuția)
Licitatie pasune GuiPaulaPaul GuiPaulaPaul Va rog sa ma ajutati: - pana in anul 2015 Asoc Crescatorilor de Bovine din comuna noastra beneficia de subventia pe pasunea comunala, iar noi crescatorii de ... (vezi toată discuția)