avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare stoc marfa deteriorata-expirata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare stoc marfa deteriorata-expirata

buna seara . am avut control de la finante dar incepand cu ianuarie 2016 nu am mai avut activitate si dansii m-au intrebat de marfa din sold care am avut depozitata neadecvat sa deteriorat ,expirat ,depreciat . m-au pus sa dau o declaratie . Intrebarea este ce am de facut in continuare ??

Alte discuții în legătură

Marfa deteriorata - societate in faliment Doina B Doina B Buna ziua! O societate care intra in faliment are pe stoc marfuri deteriorate (mobila) in valoare de peste 70.000 lei. Deoarece nu corespund calitativ, ... (vezi toată discuția)
Marfa depreciata si marfa expirata taie taie Buna ziua, Am voie sa inregistrez in contabilitate marfa depreciata si marfa expirata? La un depozit, o parte din marfa depozitata a fost udata, iar alta ... (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)