Sunt in pensie anticipata partial din 2012, si doresc sa stiu daca pe perioada ramasa respectiv pana in 30 mai 2017 cand intru la pensia definitiva , mi se recalculeaza ceva , sau legea se refera doar la cei ce vor intra in pensie anticipata partiala, de aici incolo.
Multumesc
1. Modificarile aduse de Legea 142/2016 se aplica numai celor care solicita pensie anticipata partiala incepand de la 1 iulie 2016.
2. Dvs. veti ramane cu pensia pe care o aveti pana in mai 2017 cand pensia anticipata partiala se transforma, din oficiu, in pensie pentru limita de varsta si se va elimina diminuarea (se va emite o noua decizie de pensionare pentru limita de varsta).
Pensionare
anitmro
sunt pensionara , pensie anticipata cu penalizare 42% desi am 36 ani si 6 luni munciti
este legal sa renunt la pensie, ma angajez trei luni , apoi solicit ... (vezi toată discuția)
Pensionare
marina_karina1957
sunt nascuta in 14-09-1957 am 32 de ani de munca ,6ani gr.2 ,am nascut 3 copi toti in viata ...Virsta la care imi pot depune dosaru de pensionare.pentru limita ... (vezi toată discuția)