avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare dupa concediu crestere copil

As dori sa stiu daca pentru reluarea activitatii la vechiul loc de munca de ce act este nevoie?
Ajunge un act aditional la contractul de munca sau este nevoie de altceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 20 August 2009
Trebuie sa mergeti la locul de munca sa faceti o cerer in care soliciati reluarea activitatii.
In baza cererii dumneavoastra angajatorul va face o decizie de incetare a suspendarii cim si de reluare a activitatii.
Eu lucrez la o primarie.In cazul acesta trebuie o decizie sau o dispozitie a primarului?
Va multumesc.
Decizie de incetare a suspendarii si de reluare a activitatii .... :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie BiancaSarchizian BiancaSarchizian Buna ziua, Am vazut ca mai exista o discutie cu acest topic insa nu imi este clara urmatoarea problema: intoarcerea la locul de munca cu \\"înainte de ... (vezi toată discuția)
Salariata care nu a revenit din ccc book2 book2 Va rog sa-mi sugerati ce trebuie facut ca si angajator cand un salariat al sau nu revine la serviciu dupa cei 2 ani de concediu pentru cresterea copilului si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare ccc 1 luna - primarie + ag. plati si inspectie sociala Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Tot am incercat sa regasesc exact care sunt documentele ce trebuie intocmite, in situatia in care tatal, care indeplineste conditiile de ... (vezi toată discuția)