avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Documente necesare casatoriei cu un cetatean nigerian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Documente necesare casatoriei cu un cetatean nigerian

Spuneti-mi va rog ce acte are nevoie un cetatean nigerian in Romania pentru a se casatori.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:30, 1 August 2016
Aveti ambasada la Bucuresti, deci ati putea incerca sa vedeti daca va pot ajuta cu adeverinta de cutuma. Daca nu, aveti nevoie de certif. de nastere si adeverinta de cutuma de la starea civila din Nigeria. Pe aceste acte se pune stampila -supralegalizarea de la MAE Nigeria, Ambasada si MAE Romania. Sa aveti grija sa obtineti 90 de zile viza pentru ca in Romania actele va stau 10 zile la starea civila, iar daca ceva nu e bine sa va puteti intoarce. Logodnicul va da o declaratie pe proprie raspundere la notar si sa nu uitati ca aveti nevoie de translator la st.civila si cand bagati actele si dupa 10 zile la cununie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare in vederea incheierii unei casatorii dintre un cetatean algerian si cetatean roman in romania celeste6762000 celeste6762000 Buna ziua As dori sa va intreb ce acte trebuiesc pregatite pentru a incheia o casatorie intre un cetatean algerian si un cetatean de nationalitate romana. Cam ... (vezi toată discuția)
Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean marocan andi13 andi13 buna ziua as dori sa stiu daca ma pot casatori in romania cu un cetatean marocan venit in vizita,cu viza de turism ,sau ce acte sunt necesare pentru a ne ... (vezi toată discuția)