avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract energie electrica - ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract energie electrica - MO451/24.006.2015-ord.88/10.06.2015

Buna ziua, La avizierul scarii este un afis care instiinteaza cientii de innoirea contractelor conform ordinului 88/10.06.2015 publicat in monitorul oficial 451/24.06.2015 prin personalul investit sa efectueze distribuirea contractelor. Am citit ordinul cu toate anexele, dar si un articol pe internet unde se specifica ca mai multi clienti s-au trezit cu o clauza introdusa , citez: "printre rânduri, se mai strecura o informație – ESENȚIALĂ – reînnoirea contractului de furnizare a energiei electrice pe încă 22 de ANI" . Nu este in contractul standard aceasta clauza dar in nota de subsol se specifica ca se poate completa contractul cu clauze specifice conform intelegilor partilor.
Intrebarile sunt:
1. Pot s-a introduca legal aceasta clauza "22 ani" ?
2. Daca da, conform carei legi?
3. Este specificat in vreo lege/articol/etc un termen maxim de negociere pentru un asemenea contract?
4. Daca da, care lege/articol/etc?
5. De ce nu se face pe un termen de 2 ani, de exemplu?
Nu doresc publicarea distribuitorului de energie electrica, este doar pentru informare
Multumesc anticipat pentru atentia acordata.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2016
costantincostica, utilizator

Alte discuții în legătură

Dacă sunt neclarităţi într-un proces, ce au prioritate, articolele de legi sau articolele dintr-un contract ? zxc1 zxc1 ÎNTREBAREA MEA ESTE: [b]În cazul unui proces, ce are întâietate în judecarea unei speţe - contractul cu firme de tipul Electrica S.A., sau legile şi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cez-ul aldescurelu aldescurelu acum 3 ani am vandut apartamentul in care locuiam si am cumparat un altul la care am incheiat cu cez contract de furnizare energie electrica.dupa 2 ani ma ... (vezi toată discuția)
Clauză abuzivă în contractul cu electrica s.a., care nu concordă cu legislaţia din domeniul energiei electrice. zxc1 zxc1 Am găsit o clauză abuzivă în contractul cu Electrica S.A., care nu concordă cu legislaţia din domeniul Energiei Electrice, dar încalcă şi Legea ... (vezi toată discuția)