avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere si datorii la anaf
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere si datorii la anaf

Buna ziua.As avea doua intrebari. Daca nu sunt casatorita cu tatal copilului ar putea acesta sa primeasca indemnizatia de crestere?
Si daca da,daca avem unele datorii la anaf , obligatii fiscale restante( 3300 lei) la firma srl-d pe care o detinem impreuna,suntem asociati,el este angajat la aceasta firma ,ar putea afecta primirea indemnizatiei?
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2016
alexandrabz, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexandrabz , utilizator 11:04, 29 Iulie 2016
Chiar daca nu sunteti casatorita cu tatal copilului, acesta poate beneficia de indemnizatia pentru CCC in conditiile mentionate de OUG 111/2010.

Obigatiile fiscale ale societatii la care sunteti asociati nu va afecteaza dreptul la indemnizatia pentru CCC.
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu si venituri din profesii liberale, cum sa procedez pentru concediu crestere copil irinaghi irinaghi Buna ziua, ma pregatesc sa nasc si nu mi-e inca prea clar cum voi face sa intru in CCC: - sunt angajata, administrator si asociat unic la propria firma, si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil si statutul de asociat unic/administrator DanielaMocanu83 DanielaMocanu83 Buna ziua. Ma aflu in concediu prenatal urmand ca in octombrie 2016 sa intru in CCC. Intrebarea este urmatoare: daca infiintez, pana la intrarea in CCC, un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - se acorda? phsilverhp phsilverhp Buna ziua, Sotia mea urmeaza sa primeasca indemnizatia pentru cresterea copilulu iar eu sunt administratorul unei firme. Stiu ca nu se acorda aceasta ... (vezi toată discuția)