avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am imprumutat 400 ron unei cunostinte
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am imprumutat 400 ron unei cunostinte

Am imprumutat suma de 400 ron unei cunostinte pt 2-3 zile. A trecut mai bine de 30 de zile si nu mi-a inapoiat bani. Ca dovada am un mesaj pe WhatsApp si un numar de telefon. Am timis SMS si messaje vocale dar nici un raspuns. Nu o mai vad prin cartier, se pare ca s-a mutat, ii stiu blocul si apartamentului, nu m-am simtit confortabil sa sun la usa. Exista o cale de a-mi recupera banii? Unde trebuie sa ma adresez?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:00, 29 Iulie 2016
Daca amiabil nu puteti solutiona,fie faceti plangere la politie fie va adresati instantei de judecata
Constientizati insa ca exista si posibilitatea ca sa nu puteti recupera imprumutul ,persoana putand sa nu fie solvabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

înregistrare audio cu tel și sms-uri Dani Bcd Dani Bcd Poate fi folosită înregistrarea și mesajele scrise dintre 2 pers pentru o sumă de bani împrumutată dar fără nici un act scris (doar sms și audio în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis ... numelemeualex numelemeualex Buna ziua! Am imprumutat in data de 4 iulie 2021 ,un asa zis \"amic\" cu suma de 9 000 $ cash, fara a face vreun act in prealabil, urmand ca acesta sa imi ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati romanik romanik Va rog sa-mi spuneti in care este metoda cea mai facila de a recupera niste bani imprumutati unei tinere, care are doar un magazin pe numele ei? I-am ... (vezi toată discuția)