avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Imputernicire/ delegatie consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Imputernicire/ delegatie consilier juridic

Poate un consilier juridic, inscris in tablou, sa faca o imputernicire pentru o persoana fizica, pentru a o reprezenta la eliberarea unui certificat de atestare fiscala la primarie sau aceasta imputernicire/delegatie trebuie facuta exclusiv la notar?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DobrinoiuAndreea , utilizator 10:30, 23 Septembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!
~ Conținut șters la cerere ~
In numele angajatorului meu, insa procura este pentru ceva personal, nu are legatura cu societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de depunerea actelor societatii la rc live_maz live_maz conform art.18 (2) din ordinul arivind aprobarea Normelor met privind modul de tinere a registrelor comertului, de efectuare a inregistrarilor si de eliberare ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in instanta corina_claudia corina_claudia Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire in ceea ce priveste reprezentarea in instanta. Am fost intr-un proces in care judecatoarea mi-a spus k nu am calitate ... (vezi toată discuția)
Remat dacia 1300 alecumihai alecumihai Buna ziua. As avea cateva lamuriri in legatura cu radierea unei masini, scoaterea ei din evidentele politiei si primariei. Mai exact, am o Dacia 1300, a ... (vezi toată discuția)