avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca cu perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca cu perioada determinata

Buna ziua,

Sunt angajat la o companie cu cim pe perioada determinata, am avut initial contract pe 3 luni prelungit cu doua luni.
In acest moment mai am o luna din contract, in cazul in care imi depun demisia cu preaviz de 20 zile si in perioada preavizului intru in concediu medical ce depaseste perioada preavizului si a contractului initial de munca, se va prelungi contractul de munca si preavizul pana la revenirea din concediul medical?
Cel mai recent răspuns: Alice_Georgiana , utilizator 16:55, 29 Iulie 2016
Contractul inceteaza de drept la data expirarii, chiar daca intrati in concediu medical.

Art. 49 (5) din Codul Muncii
(5) De fiecare dată când în timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauză de încetare de drept a contractului individual de muncă, cauza de încetare de drept prevalează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare de drept a unui contract individual de munca pe perioada determinata alexandrautu alexandrautu Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu, daca, un angajat care are CIM pe perioada determinata si acesta intra in concediu medical pana la data in care CIM-ul ... (vezi toată discuția)
Cim mitrofan emilia mitrofan emilia BUNA CIM pe durata determinata se poate prelungi cu concediu medical? La un salariat angajat pe perioada determinata pana la 01.12.2016 care are concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)