avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa absolvire scoala postliceala?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa absolvire scoala postliceala?

Buna,
Am urmat cursuri la scoala postilceala timp de 3 ani. Pot beneficia de ajutor de somaj? Mentionez ca am 45 de ani si in prezent beneficiez de indemnizatie pentru copil cu handicap de la 3 la 7 ani, (perioada care se incheie in iulie 2017) in cuantum de 450 ron.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2016
lavi_cornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:35, 30 Iulie 2016
1. Va inregistrati la Agentia de Somaj in calitate de absolvent.

2. - Vi se da o decizie pentru indemnizatia de somaj care intra in vigoare dupa ce se termina concediul de ingrijire copil (iulie 2017).
- Pe perioada cat sunteti in conecdiu ingrijire copil intre 3 - 7 ani se suspenda plata indemnziatiei care se reia dupa ce se termina CIC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatii acordate copiilor cu dizabilitati valeria-aurelia valeria-aurelia Buna ziua.Am o fetita cu un hadicap grav in varsta de 4 ani,eu beneficiez de indemnizatia de la 3 la 7 ani.Intrebarea mea este daca se mai poate beneficia si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in paralel cu indemnizatia crestere copil cu handicap augustinandreea augustinandreea buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Am nascut in 2011 un baietel si am intrat din somaj in indemnizatie.La doi ani am prelungit ... (vezi toată discuția)
Legea 448 + indemnizatie crestere de 600 sau 85% mirela 20 mirela 20 buna ziua am 2 gemeni de 2ani si o luna . mar interesa daca iau indemnizatie pe legea 448 pot lua si indemnizatia de 600 sau 85%? mentionez ca ambii copii au ... (vezi toată discuția)