Mi-am depus demisia cu preaviz de 20 zile lucratoare in data de 21.07.2016 dar seful de echipa mia spus ca de azi sa nu mai vin la munca ca renunta la preavizul meu eu iam spus ca sa imi scrie pe o hirtie ca el subsemnatul renunta la servicile mele in timpul preavizului.
As dori sa stiu daca are acest drept.
Nu stiu sigur dar cred ca cu preaviz pt. ca mam prezentata la munca din data de 21.07 pina astazi cind seful de echipa mia spus ca de azi nu mai am ce cauta la munca
In opinia mea, renuntarea totala sau partiala la preaviz trebuie exprimata la data luarii la cunostinta de cererea de demisie a salariatului si nu dupa un anumit numar de zile de preaviz efectuate de salariat.
Consider ca nu este corect d.p.d.v. moral sa se procedeze astfel, chiar daca nu exista text de lege care sa reglementeze o astfel de situatie. Altfel spus, incep sa efectuez preavizul si dupa cateva zile mi se aduce la cunostinta ca se renunta la restul de zile.
Preaviz-demisie
pavel_elena
Buuna ziua,
Acum o saptamana mi-am prezentat demisia angajatorului la care lucrez. In cererea de demisie am mai scris si ca daca doreste sa renunte la ... (vezi toată discuția)