Va multumesc ambilor pentru detaliile tehnice date in acest domeniu. Oricum, si eu sunt de acord ca ar trebui sa se caute o modalitate mai echilibrata, sa nu umfle sumele pentru cei cu mai multe persoane, dar nici pentru cei cu 1 persoana !
Adam Grecu a scris:
Un raspuns foarte bine argumentat oferit de catre doamna moderatoare - numai bun pentru @asa123 care, mai nou pe forumul nostru, încearcă - desi nu vine cu argumente, sa denigreze munca celor de la asociatia din care face parte.
Nu e normal pentru un Condominiu sa tot schimbi legile după cum bate vântul ... e asa greu sa lași un sistem anume de calcul ? De-asta nu mai are nimeni încredere în șefii Asociațiilor și nu vin mai deloc la Adunările Generale !
Din acest motiv întreb: dvs. când ati participat ultima data la lucrarile unei AG? Ati incercat sa discutati aceasta problema acolo ca sa puteti lua o hotarare cat de cat in cunostinta de cauza, adica in mod democratic. Daca mergem pe ideea ca cum bate vantul si ca nimeni nu mai are incredere, mai bine stati acasa pitit undeva si nu mai comentati nimic.
Tot ce aveti de spus, spuneti, discutati, hotarati in AG, altfel este pierdere de vreme.
Pentru a nu ma mai lua la rost fara vreo motivatie, eu atât spun: am avut enorm de multe probleme de legalitate cu conducatorii vechi si noi ai Asociatiei, care sunt de o incompetenta crasa, dar pe deasupra ne mai si pagubesc rau de tot.
Cum sa putem sa ne implicam, daca avem conducatori de Asociatie care incalca legile chiar si in privinta Adunarilor Generale: www.avocatnet.ro/content/for...
ATENTIE ! Ce ati citit dvs. se întâmplă din 2014 pana azi, in ultimii 3 ani s-au desfășurat Adunări Generale Reconvocate încălcându-se multe articole din Legea 230/2007, noi găsind si zeci de Împuterniciri ilegale (nedatate, fără semnături, etc.), pe care vi le voi arata după ce le scanez !
Referitor la acest aspect, va rog sa nu ma certați, pentru ca sunt prea multe dovezi care arata ca in Asociația noastră totul e relativ, si ca proprietarii sunt conduși de oameni ce "guvernează" după legi proprii.
Domnule Adam Grecu, sper ca va retrageți declarația precum ca "Userul @asa123 încearcă - deși nu vine cu argumente, sa denigreze munca celor de la asociația din care face parte." Cumva stiti ce argumente am eu in privinta celor care conduc Asociatia, sa ma acuzati de ceva rau ? Dejka si noul Primar a trimis Corpul de Control la Asociatia noastra, pentru ca s-au inmultit abuzurile, si a sosit timpul sa nu mai stam cu mâinile in san, inclusiv problema cu diferentele imense la apa !
Din aceasta cauza spun ca angajatii din conducerea A.P. mai bine ne-ar parasi, pentru ca nu cunosc deloc legislatia din domeniu, incalcand grav orice principiu.
Dovada sta si in aceste schimbări de regulament al calcului pierderilor de apa, de la an la an altele (se fac experiențe și acum ?).
Le e greu sa stabilească definitiv o modalitate de calcul ?