avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Faliment firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Faliment firma

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti ce posibilitati am sa imi inchid firma in conditiile in care nu ii pot suspenda activitatea datorita datoriilor la stat. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 07:31, 27 August 2009
Declarati societatea in incapacitate de plata si cereti deschiderea falimentului.
ma intereseaza si pe mine subiectul si as dori sa ma ajutati cu niste detalii despre aceasta procedura( pasi, institutii implicate, costuri etc). va multumesc.
Procedura nu este chiar simpla, va trebui sa angajati un specialist. Nu vreau sa fac reclama breslei dar nu puteti rezolva singur oricat vi se va explica pe forum.
cereti in instanta insolventa societatii
Formulati o cerere in instanta ( tribunal ) prin care solicitati dvs. deschiderea procedurii de reorganizare judiciara datorita incapacitatii de plata, sau poate reusiti sa reesalonati datoriile fata stat, daca nu ma insel sunt posibilitati anul acesta.

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ancaalina ancaalina Buna seara, am o societate la care nu am mai depus nimic de 2 ani deoarece am plecata din tara,societatea are un teren si o cladire proprietate,acum am intrat ... (vezi toată discuția)
Dizolvare registrul comertului ADELA STROE ADELA STROE am o societate pt care Registrul com a introdus procedura dizolvarii. in data de 17.02.2010 Tribunalul accepta cererea in data de 15.03.2010 eu introduc ... (vezi toată discuția)
Insolvență colina colina Bună ziua, Dacă sunt o persoana juridică, care și-a încetat activitatea în 2014, in urma nereușitei de a face suficient profit încât să ies in ... (vezi toată discuția)