avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvență
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvență

Bună ziua,

Dacă sunt o persoana juridică, care și-a încetat activitatea în 2014, in urma nereușitei de a face suficient profit încât să ies in câștig pe parcursul a 2 ani de activitate, acumulând datorii pe care ulterior nu am reușit să le plătesc și nedepunand cerere la tribunal de deschidere a procedurii de insolvență după 30 de zile de la incapacitatea de plată, cum as putea proceda în momentul de față?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 17:14, 4 Noiembrie 2019
Daca datoriile sunt peste 40.000 lei aveti obligatia de a cere intrarea in insolventa.

Daca starea de insolventa (societatea are datorii scadente si nu are bani sa le achite) exista si acum cereti acum intrarea in insolventa.

Dupa cum ati descris situatia cred ca ar fi potrivita procedura simplificata (intrarea in faliment direct).

Va recomand sa discutati cu un practician in insolventa pe care sa il propuneti sa fie lichidator judiciar. In caz contrar se va numi in mod aleatoriu.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment crisrian crisrian Am un SRl la care de curind am inchis toata activitatea , am platit toti furnizorii mai am datorii la ANAF de aceea as dorii sa cer falimentul. Cum ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolvență colina colina O firma de comerț, care nu mai are activitate din 2014, pe motiv că ea nu a reușit să obțină profit și a fost în pierdere continua și care a rămas cu ... (vezi toată discuția)
Cum pot lichida un srl cu datorii? savamirela savamirela activitate suspendata ,lising (pana in 2014) ,contributii restante-imposibilitatea achitarii.Daca declar faliment pot scapa de aceste datorii catre finante ? ... (vezi toată discuția)