avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Legalitatea unui contract prestari servicii de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Legalitatea unui contract prestari servicii de productie mobilier la comanda

Buna ziua, este legal ca un reprezentant vanzari sa fie trecut in contractul pe care firma il incheie cu clientii , ca si " Executant" la cap. " Parti Contractante"?Nu trebuie trecut administratorul?Ce consecinte poate suporta reprez. vanzari in cazul unui litigiu?
Mentionez ca este o firma de prod. mobilier la comanda iar reprez. vanzari completeaza fisa de comanda si contractul pe baza schitelor si masuratorilor unui proiectant, nefiind implicat in procesul de productie.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Litigiu contract prestare servicii - bucatarie la comanda alex_stan alex_stan Buna ziua, Am intalnit situatia de mai jos: - am contractat o firma pt a realiza mobila de bucatarie la comanda, am dat cote estimative, s-a realizat ... (vezi toată discuția)
Productie sau servicii ilsssa ilsssa firma cod caen 7311- Activitati ale agentiilor de publicitate, asociat unic fara salariati - printarea de carti de vizita+flyere pt clienti, este ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat de către arhitect pentru a ma convinge sa semnez contractul. Frodo Frodo De ce spun ca am fost înșelat? deoarece inainte de a semna, am fost mințit in scris ca va respecta bugetul de 15.000 euro, ulterior de 18 - 19.000 euro ... (vezi toată discuția)