avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces incalcare proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces incalcare proprietate

Buna ziua, am urmatoarea problema, un teren intravilan, mostenit intre doi frati, cu succesiune facuta la notar si casa batraneasca daramata cu autorizatie de demolare. Cand am vrut sa fac cadastrul, fratele meu nu rcunoaste masuratoatrea, respectiv granita, asta in conditiile in care terenul meu este la stada si este incercuit de un vecin cu cadastru facut si terenul fratelui plus drumul lui de servitute. Ce posibilitati am sa fac cadastrul in conditiile in care el nu vrea sa semneze intelegerea amiabila......Si mai doresc sa intreb cum a reusit sa si ia autorizatie de constructie, in conditiile in care terenul nu a fost cadastrat niciodata, nici parcelat, nici intreg(inainte de mostenire)

Alte discuții în legătură

Carte funciara -drum de acces Alina Alina Alina Alina Avem urmatoarea speta la care nu stim cum sa-i dam de capat. este vorba de o parcela de pamant mostenita de la bunica de catre copii acestia dupa cum urmeaza: ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren langa drum de servitute daniela_serb daniela_serb As avea o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa cumpar o parcela de teren situata langa un drum de servitute,dar care nu este evidentiat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. imi trebuie autorizatie de demolare sau nu? Leonard_81 Leonard_81 Buna ziua Sunt in curs de dezbatere a succesiuni dupa moartea bunicilor mei si de la primarie am obtinut un certificat fiscal care atesta ca pe terenul ... (vezi toată discuția)