avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizitie masina
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizitie masina

O firma platitoare de tva in Romania , cumpara o masina second de la o persoana fizica din Franta conform contractului de vanzare(care este si tradus).Cum inregistrez in contabilitate contractul??? In decontul de TVA trebuie cuprinsa suma undeva???

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare masini second-hand CAPBUN CAPBUN Buna ziua, - as dori sa stiu daca pentru achizitiile intracomunitare de masini second-hand trebuie depus si decontul special de tva 301, eu am depus pana acum ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina din germania pe firma emanuela73 emanuela73 Va rog sa-mi spuneti de ce documente are nevoie o firma atunci cand vrea sa achizitioneze o masina din Germania.Mentionez ca se deplaseaza la furnizor sa o ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto din ue sanducatanas sanducatanas S.R.L.,platitoare de TVA,cumpara din Franta un microbuz de la o persoana fizica franceza,deci neplatitor de TVA. Cum procedez? -se raporteaza in declaratia ... (vezi toată discuția)