avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare cerere chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare cerere chemare in judecata

Buna ziua! Am depus notificare de dare in plata, iar banca a contestat-o, am primit acasa comunicarea de la judecatorie, dar in contestatia depusa de catre banca apare numele meu si al altei persoane pe care nu o cunosc, care locuieste la aceasi adresa cu mine si are CNP-ul sotiei, cu siguranta au gresit, in loc sa treaca numele sotiei, au trecut numele altei persoane! Care ar fi procedura pe care trebuie sa o urmez? Trebuie sa depun intampinare, sau sa cer anularea cereri de chemare in judecata? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: daniel1979 , utilizator 15:51, 3 August 2016
Buna ziua,
Este evident ca e eroare materiala deci depuneti intampinare.
Va puteti lega si de chestia cu numele dar ar fi de preferat sa o faceti printr-un avocat.
Va multumesc! Asa o sa fac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutirea de la plata a unor debite provenite din indemnizatia de handicap elenadintroia elenadintroia Buna ziua va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: am certificat de handicap permanent usor fara indemnizatie. Anul trecut am primit din greseala timp de trei ... (vezi toată discuția)
Mi-au gresit numele madasey16 madasey16 azi am primit hartii de instiintare ca sunt executata silit pentru o datorie din 2009 (care din cate stiu este deja prescrisa). Doar ca mi-au scris numele ... (vezi toată discuția)
Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, ... Dănuț-Adrian Dănuț-Adrian Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, la instanta competentă. Deși la început am menționat CORECT instanta competentă, secția, ... (vezi toată discuția)