Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, la instanta competentă. Deși la început am menționat CORECT instanta competentă, secția, nr.dosar de executare, numele părților etc, când am arătat ce solicit instanței , am scris GREȘIT nr.dosarului execuțional, chiar daca la inceput îl scrisesem corect...Acum, mi-e teama că executorul va profita de această eroare, mai ales că nr.scris greșit aparținea unui alt dosar, aflat în evidență aceluiași executor. Este greșeala mea o eroare materială în cererea de chemare în judecată? Pot face o cerere de îndreptare prin care sa o corectez ?
Așa este, instanțele mai fac și ele, la rândul lor, erori materiale ; mă preocupa aceasta chestiune, întrucât , de data asta, eroarea am făcut-o eu, în cererea de chemare în judecată ( contestația la executare) și nu instanța , în hotărârea sa. Poate că ar fi bine să mă folosesc ,in motivarea cererii mele de îndreptare și de Decizia I.C.C.J.nr.377/13.02.2020 sau nu e cazul să mă complic cu așa-ceva? Voi vedea...! Oricum, până la primul termen e posibil să treacă mult timp ; nu cred că judece cineva cu celeritate...
Depuneti acum repede cererea de indreptare si vedeti cum va orientati apararea in functie de cum va ganditi strategia de aparare.
In mod normal, nu ar trebui sa aveti repercursiuni procesuale daca am inteles eu bine situatia.
Da, d-le avocat, așa este ! Marți voi depune cererea la Registratură. Din păcate nu au program decât 2 ore / săptămână, Marțea...
Că să fiu sincer, mă pasionează câteva materii de Drept. Desigur, nu sunt un procesoman ...Nu sunt avocat , dar am absolvit și eu Fac.de Drept , pe lângă Fac.de Medicina ..și de aceea, mă interesează subiectul...am citit mult, am studiat etc. Sigur, practica este altceva !
Privitor la strategie , voi vedea...am câteva idei. O zi plăcută și Sărbători fericite !
Daca ati facut dreptul aveti sanse mari sa va descurcați deoarece stiti ce aveti de facut teoretic, iar, practic, strategia trebuie stabilita în concret.
Succes!