Am primit o sentinta de la instanta...bucuroasa dupa atatea luni de greva ca voi putea sa imi execut debitorul si cand colo...
In cuprinsul hotararii e scrisa corect denumirea debitorului dar in dispozitiv e gresita o litera.
Va trebui sa fac cerere de indreptare a erorii materiale sau pot sa solicit investirea asa? Ar putea executorul sa imi faca probleme la primirea cererii de de executare?
Parerea mea este ca ar trebui sa cereti indreptarea erorii materiale.
Sa nu va invoce debitorul acest lucru pe calea contestatiei la executare.
Dar vedeti si ce spune executorul.
Poate ca puteti deschide executarea si apoi sa veniti si cu indreptarea hotararii.;)
Sper ca nu sunt offtopic daca scriu ca si dumneavoastra ati gresit o litera , scriind o loitera gresita a debitorului in dispozitivul hotararii in loc de o litera gresita a debitorului in dispozitivul hotararii .
Eu cred ca ar trebui ca mai intai sa vorbiti cu un executor , si in functie de ce spune sa actionati mai departe , deoarece daca faceti cerere de indreptare a erorii materiale , asa cum este normal , nu mai puteti cere executarea silita .
Avand in vedere faptul ca debitorul nu v-a dat banii de buna voie , cred ca o sa faca o contestatie la executare , asa ca pana la urma va trebui sa cereti indreptarea erorilor materiale .
Sentinta invalidata
marfan
Buna ziua,
Am castigat un proces, s-a dat sentinta definitiva, dar acum aceasta este contestata pe motiv ca in hotarare nu etrecut numele meu intreg (mai am ... (vezi toată discuția)