avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus astăzi o contestație la executare,in termen ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, ...

Am depus astăzi o contestație la executare,in termen legal, la instanta competentă. Deși la început am menționat CORECT instanta competentă, secția, nr.dosar de executare, numele părților etc, când am arătat ce solicit instanței , am scris GREȘIT nr.dosarului execuțional, chiar daca la inceput îl scrisesem corect...Acum, mi-e teama că executorul va profita de această eroare, mai ales că nr.scris greșit aparținea unui alt dosar, aflat în evidență aceluiași executor. Este greșeala mea o eroare materială în cererea de chemare în judecată? Pot face o cerere de îndreptare prin care sa o corectez ?
Cel mai recent răspuns: Voicu89 , utilizator 22:13, 27 Decembrie 2020
Buna ziua
Am primit o amenda contraventionala (5000ron pt solicitarea unui echipaj de politie la un conflict)pe care am contestat-o fara sa platesc jumatate din minimul amenzii. Instanta nu mi-a dat castig de cauza si ma pune sa platesc 4000 de lei considerand nefondata alertarea echipajului. Procesul verbal nu a fost scris in prezenta mea si nu este semnat de mine sau de vreun alt martor (e obligatoriu altfel ar putea fi anulat)fapt invocat si de.mine in contestatie insa instanta nu a tinut cont de asta. As dori ajutorul unui avocat care sa ma.ajute sa formulez apelul?(contracost)
Multumesc. Sarbatori fericite!
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
Voicu89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încuviinþare executare silitã cu numele reclamantului scris greºit selfdefender selfdefender Am pierdut un proces de evacuare, inclusiv în apel şi recurs, dar numele reclamantului a fost scris greşit în sentinţa Judecătoriei, definitivă şi ... (vezi toată discuția)
O loitera gresita a debitorului in dispozitivul hotararii Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit o sentinta de la instanta...bucuroasa dupa atatea luni de greva ca voi putea sa imi execut debitorul si cand colo... In cuprinsul ... (vezi toată discuția)
Schimbare parte in proces dorel13 dorel13 In cererea de chemare in judecata avocatul a gresit partile, trecand pe unii reclamanti ca si parati. Cum se procedeaza ca sa se reglementeze aceasta ... (vezi toată discuția)