avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC

Buna ziua,
Copilul meu face 2 ani acum in august, pe 20. Eu am inceput munca in luna iulie, pe 20. As dori sa stiu daca pt 1-19 iulie voi mai lua indemnizatie de crestere copil sau nu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lavinia_serban , utilizator 12:09, 3 August 2016
In luna august veti primi indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) pentru perioada 1-19 iulie.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Indemnizația pt al doilea copil Alina Petre123 Alina Petre123 Buna ziua. Dacă bebe 1 împlinește 2 ani pe 22 septembrie 2022, august fiind ultima luna cand beneficiez de indemnizația pt crestere copil, iar pe 19 ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)