avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Gradatii/sporuri acordate inginerilor proiectanti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Gradatii/sporuri acordate inginerilor proiectanti

Buna ziua.
Am lucrat la o societate, in Atelierul de constructii si proiectare. Noi aveam gradatie in plus de restul intreprinderii deoarece apartinea de institutul de proiectare energetica. Este vorba de perioada 1987-2002.
In Carnetul de munca nu apare nici o mentiune in acest sens.
As dori sa stiu unde pot gasi informatii despre aceste gradatii/sporuri acordate inginerilor proiectanti? Ma intereseaza pentru dosarul de pensionare.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Atestat expertiza termica a blocurilor... badguygoodguy badguygoodguy As dori mai multe detaliii despre unde si cum pot obtine atestatul pentru a putea efectua expertiza termina a blocurilor. (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa ii de munca Anomissimona Anomissimona Buna ziua, Un prieten de familie, a lucrat intre 1975 - 2007 la o intreprindere care s-a desfiintat. Toate datele fabricii au fost preluate de o arhiva (un ... (vezi toată discuția)
Societati disparute Claudia Ghioc Claudia Ghioc am pe tatal meu care doreste sa-si depuna dosarul de pensionare la limita de varsta si cum i s-a pierdut carnetul de munca trebuie sa cautam societatiile la ... (vezi toată discuția)