M-am lovit de urmatoarea problema:la indemnul unui coleg am mers cu masina la un service "la coltul blocului", am schimbat in acest service:termostat,pompa de apa,ulei,filtru ulei...am achitat suma de 380 lei pt schimbarea pieselor enumerate mai sus(piesele le-am cumparat personal de la un magazin de piese auto)Am făcut un drum la București...unde nu am mai ajuns pt ca mi-a fiert apa si am calat motorul,am apelat la o firma care m-a tractat contra sumei de 300 lei.Când am mers la service,domnul care îmi reparase masina mi-a spus ca nu se simte răspunzător pt cele întâmplate si daca nu paradesc incinta service-ului cat mai rapid îmi va rupe picioarele :) Am mers la politie si ANAF unde am depus o plângere povestind cele întâmplate,in urma anchetei efectuate s-a descoperit ca respectivul service nu avea autorizație de funcționare...nu stiu ce masuri s-au luat împotriva domnului respectiv.Am solicitat polițistului care s-a ocupat de caz să-mi dea numele domnului de la service pt ai putea intenta un proces civil in vederea recuperării pierderilor,domnul polițist mi-a spus ca nu îmi poate da numele pt ca ar încălca legea datelor cu caracter personal.As dori sa stiu ce cai legale am pt soluționarea problemei!Mulțumesc anticipat
Nu ati primit raspuns la sesizarile adresate autoritatilotr,din care sa rezulte numele administratorului/patronului ?
Daca intentionati recuperarea prejudiciului,puteti formula plangere impotriva service-ului prin reprezentant legal,urmand ca instanta sa dispuna citarea acestuia