avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Service neautorizat...patron/angajat fara nume :)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Service neautorizat...patron/angajat fara nume :)

M-am lovit de urmatoarea problema:la indemnul unui coleg am mers cu masina la un service "la coltul blocului", am schimbat in acest service:termostat,pompa de apa,ulei,filtru ulei...am achitat suma de 380 lei pt schimbarea pieselor enumerate mai sus(piesele le-am cumparat personal de la un magazin de piese auto)Am făcut un drum la București...unde nu am mai ajuns pt ca mi-a fiert apa si am calat motorul,am apelat la o firma care m-a tractat contra sumei de 300 lei.Când am mers la service,domnul care îmi reparase masina mi-a spus ca nu se simte răspunzător pt cele întâmplate si daca nu paradesc incinta service-ului cat mai rapid îmi va rupe picioarele :) Am mers la politie si ANAF unde am depus o plângere povestind cele întâmplate,in urma anchetei efectuate s-a descoperit ca respectivul service nu avea autorizație de funcționare...nu stiu ce masuri s-au luat împotriva domnului respectiv.Am solicitat polițistului care s-a ocupat de caz să-mi dea numele domnului de la service pt ai putea intenta un proces civil in vederea recuperării pierderilor,domnul polițist mi-a spus ca nu îmi poate da numele pt ca ar încălca legea datelor cu caracter personal.As dori sa stiu ce cai legale am pt soluționarea problemei!Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:38, 5 August 2016
Nu ati primit raspuns la sesizarile adresate autoritatilotr,din care sa rezulte numele administratorului/patronului ?
Daca intentionati recuperarea prejudiciului,puteti formula plangere impotriva service-ului prin reprezentant legal,urmand ca instanta sa dispuna citarea acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speța este următoarea: În data de 6.10.2020 am achiziționat ... Ianos Catalin Ianos Catalin Speța este următoarea: În data de 6.10.2020 am achiziționat de la SC. TRUST MOTORS SRL prin mandatar SC FETCOM SRL Suceava, autoturismul Citroen ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)
Abuz factura reparatie a unui service auto Runny0609 Runny0609 Buna ziua, Poate exista vre-o speta cu privire la cazul meu. Am achizitionat o masina si dupa o perioada scurta a crapat chiloasa. Am dus masina intr-un ... (vezi toată discuția)