Bună ziua! Revin cu un update, incredibil pentru mine, cel puțin. Am primit un apel de la Auto Mihoc Bacău , așa cum am ghicit, pompa de benzină este moartă din nou(nici nu știu cum să mă exprim). Service-ul a hotărât de data asta să schimbe tot sistemul de alimentare al mașinii : rezervor echipat complet, rezervor cu peleți de carbon, e electrovalvă, etc. Eu zic că nici de data asta nu au nimerit piesa defectă. Repet, este a 4-a pompă de benzină și a treia oară rămas efectiv pe drumuri, de două ori la distanțe mari de casă, cu cheltuieli destul de mari să ajung acasă, ultima oară cu bagaje multe, la întoarcerea din concediu. Dacă ar fi schimbat și conductele ar fi văzut că este o supapă de bypass cu aerisire. Piesa aceasta provoacă arderea pompei de benzină. Întrebarea este :de când un service din România asamblează piese , sisteme, la un automobil franțuzesc? Eu nu am incredere deloc în reparația asta și consider că îmi pune viața în pericol. Este sistemul de alimetare cu benzină a mașinii. M-am certat cu domnișoara, doamna de la Mihoc, am spus clar că nu ridic mașina, cel mult ridic mașina doar dacă îmi schimbă și cutia de viteze. Eu pledez pentru înlocuirea mașinii cu una echivalentă sau mai pun bani și iau alta, oricare ar fi ea. Poate cineva de aici să mă sfătuiască ce să fac. Anpc încă soluționeaza speța, nu prea am incredere. Suntem in România, nu in Germania, Franța,etc. Poate un domn avocat să imi spuna daca e fezabil sa apelez la justitie? repet: accept masina doar daca schimba si cutia de viteze (este defectă, urlă, a functionat 40000km cu doar 1l ulei) au schimbat de doua ori un semerig, va trebui sa schimbe de n ori semeringul). Cum să procedez? Multumesc!
0720648919