Buna ziua!
Fostul mei sot(suntem despartiti) a fost cadru activ MAI pana in anul 1999 cand a suferit un accident din cauza si in timpul serviciului, ramanad inapt cu grad de invaliditate I.
Fiica noastra intentioneaza sa dea admitere anul viitor la Academia de politie, avand conform Ordinului MAI 35/2014 respectiv 108/2014, dreptul la un loc rezervat. La recrutare ii trebuie la dosar pe langa decizia de pensie a tatalui ranit si copie dupa procesul verbal de cercetare la fata locului a accidentului. Eu nu am acest document si v-as ruga daca imi puteti spune de unde l-as putea obtine!
Va multumesc!!
In cadrul MAI exista o directie care se ocupa cu activitatea de prevenire si protectie in domeniul ssm.
Daca a fost vorba de un accident de munca cu invaliditate, evenimentul a fost cercetat de catre o comisie numita la nivelul acelei directii si ulterior inregistrat ca AM de catre unitatea militara unde a fost incadrat.
Solicitati in scris, cu nr. de inregistrare/ data la IJP si la unitatea militara respectiva sa va dea PV de cercetare AM si formularul FIAM pentru inregistrarea AM (aceste documente era obligatoriu sa fie date victimei de catre angajator - in cazul dvs. unitatea militara unde era incadrat - dupa cercetarea evenimentului si inregistrarea ca AM).
Accident de munca
sinteanoana
Buna ziua, sotul meu lucreaza la o firma unde se asambleza tractoare si a avut un accident de munca luna trecuta, i-a cazut un sasiu de tractor pe un picior ... (vezi toată discuția)