avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua,

Ma confrunt cu urmatoarea situatie si nu stiu unde sa mai caut un raspuns...
O angajat mi-a intrat in crestere copil in 2014, acum trebuia sa revina din crestere copil insa mi-a adus medical pentru ca este din nou insarcinata! Problema mea este ca nu am media ulimelor 6 luni la care sa ii calculez CM, am solicitat de la AJPIS o adeverinta cu indemnizatia si am primit ca in fiecare luna a avut 670 lei, o suma mica din punctul meu de vedere care mi-a ridicat niste semne de intrebare. La ce calculez media pentru CM, la ultimele 6 luni lucrate in unitate (1040 pe vremea cand a lucrat aici), la indemnizatia de 670lei/luna sau la salariul minim pe economie 1250(pentru ca ea in unitate pe vremea respectiva avea sub minimul de acum)#-o?:sorry:
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 12:55, 5 August 2016
Media se calculeaza cu venituirle din ultimele 6 luni (6 x 670 lei), conform adeverintei de la AJPIS. Luati in calcul si nr. de zile lucratoare din cele 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit brut ultimele 6 luni ALINAfenesan ALINAfenesan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: pana in data de 10 iulie am fost in concediu de crestere a copilului;am incetat suspendarea contractului, dar ... (vezi toată discuția)
Studenta însărcinată, ce indemnizatie de ccc ar trebui sa primesc? UNGUREANU Maria UNGUREANU Maria Bună ziua, am și eu următoarea situație. Sunt însărcinată, m.ar interesa cuantumul indemnizatiei pentru creștere copil, în condițiile în care am 8 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si concediu medical IuliaIoana1 IuliaIoana1 Sunt operată de cancer. Fetita mea face 2 ani pe 22 Martie 2019. Beneficiez de pensie de handicap cu gradul grav cu asistent personal. De azi 7 Martie mi-am ... (vezi toată discuția)